28 okt. 2010

Några rader

Nu är det över en vecka sen jag skrev, tiden flyr förbi så fort.

Martin kräktes på dagis i måndags vid 15- tiden så vi har turats om att vara hemma med honom tisdag och onsdag. Han kräktes inte mer än det som kom i måndags...skönt! Det var nog bara något internt för inga andra barn har smittats och inte vi heller. Ibland sväljer han den lilla mat han får i sig otuggad...
Han somnade på soffan när vi kom hem i måndags, han var så söt så jag var tvungen att föreviga stunden med en bild :o)

På sistone har han varit så intresserad av mina glasögon, så han fick prova dem här i söndags när bara vi var hemma tillsammans, vi hade det SÅ mysigt.


Martin upptäckte sin egen skugga här om dagen. Han pekade på den och sa "de e ja". Han säger i och för sig "de e ja" till alla möjliga saker just nu, men ändå är det ett framsteg ;o)

Ikväll satt vi vid köksbordet och lekte lite med Play-Dou, något han älskar. På dagis har de länge lyssnat på en cd-skiva med Pippi Långstrump, och när han nu var hemma i två dagar visade jag honom att vi även hade Pippi på film. Han har suttit som klistrad framför tv´n. Titta på den lilla filmsnutten när han försöker berätta något från filmen... han é så söt, han kämpar och kämpar för att göra sig förstådd. Och vi kämpar med honom för att förstå.


Må så gott tills nästa gång!

1 kommentar:

  1. Finaste Martin! Riktigt roligt att han har börjat titta på Pippi! :-) Och att han berättar om att Pippi äter godis!

    SvaraRadera